U bent hier

Herplant bomen na stormschade 2013

on jun 24, 2016

De hevige storm van oktober 2013 heeft enorme schade toegebracht aan bomen in de gemeente. Er zijn toen 915 bomen omgewaaid. De gemeente wil dat het groen in de stad en de dopen in stand blijft. Daarom is besloten dat er op plaatsen waar bomen gesneuveld zijn nieuwe geplant worden. Er komen ruim 600 bomen terug.  Waar de bomen geplant worden is goed onderzocht, we houden rekening met ondergrond, kabels en leidingen enzovoort. 

Uw inbreng
De gemeente stelt uw inbreng bij dit project op prijs. In het overzicht hieronder ziet u per wijk/dorp waar de bomen opnieuw geplant gaan worden.  Door op uw wijk/dorp te klikken kunt u op de tekening zien wat er bij u in de buurt gaat gebeuren. Uw eventuele opmerking kunt u kwijt via het reactieformulier onderaan deze pagina. U heeft hiervoor de mogelijkheid tot 2 juli 2016.

U bent ook welkom op de inloopbijeenkomst op donderdag 30 juni in Wijkcentrum Froskenburch (Salomonszegel 99). Of kom naar een van de overgie inloopbijeenkomsten: maandag 20 juni (Wijkcentrum Eeltjeshiem, Pieter Sipmawei 11), donderdag 23 juni (Wijkcentrum Nijlân, Surinamestraat 31), dinsdag 28 juni (MFC Camminghastins , Lieuwenburg 2). Tijdens iedere bijeenkomst worden alle deelkaarten, dus het gehele projectgebied, aan u voorgelegd.

Plan Aldlân Oost (PDF)

Plan Aldlân West (PDF)

Het Mienskipsfonds