U bent hier

Uitnodiging tuinkeuringsavond GROEI & BLOEI

on sep 30, 2013

Op maandag 18 november organiseert Groei en Bloei een tuinkeuringsavond in de Oase, Weideflora 142. Tijdens deze avond zullen de elf opgegeven tuinen op een fraaie wijze in beeld worden gebracht met bijpassende muziek. Het belooft een mooie avond te worden. Daarbij heeft de tuinkeuringscommissie op 19 juli j.l. de tuinen langs het Van Harinxmakanaal gekeurd vanaf de openbare weg.

Het gaat hierbij om de tuinen van het Zwenkgras t/m de Bostulp.
Dit jaar organiseren wij ook een publieksprijs. Het aanwezige publiek kan stemmen op de mooiste tuin van Aldlân en kiezen uit een aantal tuinen van het Zwenkgras t/m de Bostulp. Aan het einde van de avond zal de publieksprijs bekend gemaakt worden. Uit de opgegeven tuinen heeft de tuinkeuringscommissie vier 4 prijzen ter beschikking gesteld. En uit de gekeurde tuinen langs het Van Harinxmakanaal komen 3 winnaars.

De toegang is gratis. Aan het begin van de avond kunt u lootjes kopen voor de verloting in de pauze. De tuinkeuringscommissie heet u van harte welkom op deze avond. Deze avond is ook bedoeld om kennis te laten maken met de activiteiten van Groei & Bloei.

Het programma van de tuinkeuringsavond, maandag 18 november van 20.00-22.00 uur.
Plaats: Oase, Weideflora 142, Leeuwarden

1. Welkom en opening
2. Tuinen keuren met publiek – publieksprijs
3. Presentatie zes gekeurde tuinen met muziek
4. Pauze met verloting
5. Presentatie vijf gekeurde tuinen met muziek
6. Prijsuitreikingen
7. Afsluiting

Wij heten u van harte welkom op deze avond.

Met vriendelijke groet,
De tuinkeuringscommissie Groei & Bloei, afdeling Leeuwarden
Hieke Joostema-Greidanus (vz), Sjoerdtje Quarré, Iet Mebius, Han Jongma, Frank Jager, Dieuwke van der Hem, Sietske Eisma

Het Mienskipsfonds