U bent hier

Help mee! Bedenk een initiatief/idee voor Aldlân

on jul 7, 2019

Inmiddels is project MC Escher Aquaduct afgerond. Aanpak groen rondom het Aquaduct wordt nog /of is ook aangepakt.  Door een aantal wijkbewoners is in de project periode actief bijgedragen aan de Klankbordgroep. Door de lange realisatieperiode heeft het project gezorgd voor veel overlast. Maar we mogen als wijk Aldlân trots zijn op de wijze van inrichting in het gebied zoals de ontstane sloepenverbinding. Ook het verdwijnen van de barriere Drachtserbrug tussen Aldlân Oost en West zorgt voor een open verbinding tussen deze twee delen van onze wijk.

Het wijkpanel Aldlân heeft vanuit het project een cheque van 5000 euro mogen ontvangen. Deze cheque mag door het wijkpanel vrij besteed worden. Het wijkpanel wil graag dit bedrag gebruiken voor een idee rondom het aquaduct. Het roept dan ook wijkbewoners op te komen met een idee/initiatief. Dit in de breedste in van het woord.

Thema moet wel zijn "verbinding binnen Aldlân" en passen in de (Aldlân) omgeving van het aquaduct.

Het wijkpanel is benieuwd naar uw voorstel. We zullen het meest toepasbare initiatief uitvoeren. Voorstellen graag met een financiële inschatting kunnen ingezonden via ons contactformulier 

Het Mienskipsfonds